Támogatási lehetőség!

Kedves Olvasóm!

Nagy örömömre szolgál, hogy a blogomat olvasod, remélem hasznos információkat és útmutatókat találtál eddig is.

Tudnod kell azonban, hogy sok szabadidőmbe és energiámba kerül ezeknek a közzététele, a honlap üzemeltetése stb., így létrehoztam egy lehetőséget azoknak, akik támogatni szeretnék ezt a munkát, hogy a jövőben is hasznos tartalmak írására motiváljanak.

A közismert Patreon-t választottam eszközül ehhez.

Amennyiben támogatni szeretnél, nincs más dolgod, mint az alább (vagy a jobb oldali oldalsávban) található narancssárga “Become a Patron” gombra kattintani, és a következő oldalon választani egy támogatói csomagot, megadni a bankkártyád adatait (vagy PayPal fizetési módot választani) és elküldeni a támogatásod.

Become a Patron!
Ha nem jelenik meg a gomb, kattints ide!

A csomagok között nincsen különbség, a támogatásod mértékét nem szeretném befolyásolni, a legkisebbnek is nagyon örülni fogok és már ezzel is elérsz minden támogatói tartalmat.

Néhány cikk az oldalon nem elérhető, csak támogatók részére, ezek kerülnek azonnal feloldásra a támogatásod elküldése után, illetve a Discord szerverem használata is ehhez van kötve, ahol ismerkedni, értekezni (chatelni) lehet az oldal többi támogatójával és természetesen velem.

A legkisebb (1$) csomagot az első 50 támogatóm tudja csak kiválasztani, érdemes tehát hamar lecsapni rá.

Fontos, hogy a támogatásod összege a csatlakozáskor azonnal levonásra kerül, utána pedig minden hónap elsején ismétlődik.

Köszönöm ha támogatsz, én pedig igyekszem jobbnál jobb támogató tartalmakat közzé tenni minden hónapban.

Üdvözlettel:
Tóth Csaba (Astroboy)

Írta: astroboy

Tóth Csaba vagyok, 33 éves. Tüsiként ismerhet a Csillagváros (a Magyar Csillagászati Egyesület hivatalos fóruma) népe, ahol moderátorként tevékenykedem.